جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
نرمی‌خویی با دشمن موجب گستاخی آنان می‌شود

حوزه/ امام جمعه بروجرد گفت: با دشمن نباید با نرمی سخن گفت چرا که سبب گستاخی آنان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت‌الاسلام سید علی حسینی، امام جمعه بروجرد، امروز در خطبه‌های نماز جمعه در مصلای امام خمینی(ره)شهرستان با بیان اینکه نتانیاهو اعلام کرده که قصد دارد اسرائیل بزرگ را تشکیل دهد که مشخص است دشمنان اهداف بسیار پلیدی دارند افزود: باید همه کشورها از خواب بیدار و توطئه‌های شوم دشمنان را خنثی و نقش بر آب کنند.

وی با اشاره به کریدور زنگزور بیان کرد: رئیس‌جمهور آمریکا تلاش کرد تا بین ارمنستان و آذربایجان صلح ایجاد کند و دشمن از این اقدام می‌خواهد برنامه‌های خود را پیش ببرد که در این طرح دشمن، همسایه ایران می‌خواهد دشمن را در مرز مستقر کند، اما بدانند که اجازه داده نمی‌شود این توطئه‌ آنان اجرایی شود.

امام جمعه بروجرد با بیان اینکه نباید با دشمن با نرمی سخن گفت، چراکه سبب گستاخی آنان می‌شود و باید برخورد جدی با آن‌ها شود خاطرنشان کرد: دشمنان بدانند ملت غیور و بابصیرت ایران اسلامی آگاه و بیدار هستند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه پیاده روی اربعین حسینی اوج وحدت و انسجام مسلمین و شیعیان جهان است گفت: همایش پیاده روی اربعین حسینی مقدمه ظهور است.

وی با اشاره به سفر لاریجانی به عراق، عنوان کرد: دولت لبنان وابسته به آمریکا است که در راستای طرح خلع سلاح حزب‌الله صحبت کردند، اما در این سفر، لاریجانی اعلام کرد که از حزب‌الله حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به سالروز بازگشت اسرا به میهن اسلامی افزود: آزادگان در دوران اسارت رنج های بسیاری متحمل شدند و در مسیر دفاع از آرمان های وطن تا پای جان ایستادند.

امام‌جمعه بروجرد در پایان با اشاره به روز مساجد، این روز را فرصتی برای تبیین نقش مسجد در پیشبرد اهداف اسلام برشمرد و خاطرنشان کرد: مساجد علاوه بر اینکه محلی برای برگزاری نماز هستند، فرصتی کم نظیر برای اجرای برنامه های دینی و فرهنگی نیز خواهند بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha